Gekke tijden!
06-06-2020

Gekke tijden!

Beste mensen,
 
Het zijn Extreme tijden en het gaat nog een behoorlijke tijd duren voordat alles weer ‘’normaal’’ wordt. Wij vragen hiervoor uw begrip en wederzijds respect, neem gepaste afstand ook al is dat hier moeilijk. Doordat het extreem druk is met verkoop van E bikes in de afgelopen tijd en wij de meest centrale winkel zijn die nog bestaat, is het echt compleet uit de hand gelopen met de drukte.

Wij zijn bezig alle processen te stroomlijnen en deze zullen vaak onderhevig zijn aan verandering.
Dit om ervoor te zorgen dat er een prettigere werkomgeving word gecreëerd voor ons team, en wij meer met u samen werken aan een goede verstandhouding/planning en tevens prettige omgang met redelijke wachttijden voor het laten repareren van uw fiets.

Wij willen graag naar u communiceren en overleggen om onze dienstverlening te verbeteren. Ook willen wij een stuk bewustzijn creëren dat wij wel magische handen hebben maar niet kunnen toveren en ook geen machines zijn. Groot onderhoud moet echt op afspraak en wij gaan actief onze klanten benaderen om dit te stroomlijnen en kenbaar te maken. Wij willen graag blijven bestaan en de beste service bieden die wij u kunnen bieden.  
Vroeger konden wij ad hoc gelijk repareren of direct klaarstaan maar dit is helaas niet altijd meer mogelijk. Ik persoonlijk wil dit graag in stand houden maar de realiteit is dat het gewoon niet meer werkt voor ons. Ik hoop uw begrip hiervoor.

Vriendelijke groet,
team Qbike 

Vanwege extreme drukte aangepaste openingstijden: 

Van dinsdag tot vrijdag geopend vanaf 
8.00 tot 9.30 voor het brengen/halen van uw gemaakte afspraak en of het maken van een afspraak.

9.30 tot 13.30 gesloten om in alle rust te productief te kunnen werken.

13.30 tot 18.00 geopend voor winkel verkoop, advies voor een nieuwe fiets of voor afhalen van fietsen evt kleine reparatie tot maximaal 17.00 

Om 17:45 gaan wij beginnen met opruimen en voorbereiden met afsluiten het afhalen van reparatie fietsen met daarvoor zijn gebeurd!

Qbike.