Riese & Muller

Riese & Muller Delite Vario

Riese & Muller Delite Vario
Riese & Muller |

Riese & Muller Delite Vario

Op bestelling

7.273,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

Riese & Müller Delite Vario

In het geval van de Vario is de Riese en Muller ebike afgemonteerd met een Enviolo versnellingsnaaf. Dit is een traploze versnelling. Dat betekent dat je alle verhoudingen tussen de lichtste en de zwaarste versnelling kunt gebruiken. Zodra je aan de versteller draait, gaat de versnelling heel geleidelijk lichter of zwaarder. Dit is een gemakkelijk en onderhoudsarmsysteem en het maakt de Riese & Müller Delite Vario perfect voor dagelijks gebruik. Naast dit versnellingssysteem wordt de Delite ook uitgerust met een Gates riemaandrijving. Je hoeft dan ook nooit meer je ketting te smeren en roest is niet mogelijk. 

Wat betekent GT

Waar staat dat GT dan voor? De afkorting staat voor Gran Turismo. In de wereld van Riese en Muller betekent dit dat de ebike of speed pedelec op 27,5 inch wielen staat met extra brede banden. Dit zorgt voor meer stabiliteit, comfort en controle. Daarbij is er een speciale geveerde voorvork geplaatst met een langere veerweg dan de andere ebikes van Riese en Muller om echt de roze wolk ervaring te creëren.

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service